IDDS Technique Citroën


TDO Cars, import op bestelling...TDO is er opnieuw in geslaagd, om een aantal stijlvolle "Klassiekers" en moderne auto's voor u te selecteren, een collectie -in de hogere prijsklasse- van excellente kwaliteit, met een aantrekkelijke economische waarde...en een bijzonder lage kilometerstand! Deze auto's zijn veelal van de eerste eigenaar en verkeren in het algemeen in nieuwstaat. Regelmatig verblijven wij in Zuid-Frankrijk om ons aanbod van auto's uit te breiden.Tevens zoeken wij naar auto's voor cliënten die ons daarvoor een opdracht hebben gegeven.

Deze manier van werken is de afgelopen jaren voor beide partijen zeer succesvol gebleken. Als u meer informatie wilt hoe zo'n zoekopdracht naar een (nieuwe) klassieker in zijn werk gaat, neem dan contact met ons op. U kunt gewoon een wensenlijstje insturen met budget en wat zijn de plannen met de auto... Hobby, zakelijk, hoeveel kilometers denkt men te gaan rijden of wil men een collectors-item. De klassieke DS of ID kunnen wij leveren vanaf c.a. 13.500,- Maar liever gaan wij voor de toppers!

Geen barrels, we gaan niet leveren aan klanten die belastingvrij willen rijden ten kosten van kwaliteit en onze naam.Wij selecteren zelf onze auto's en halen ze speciaal op bestelling uit Frankrijk, Zwitserland of Duitsland. En de moderne auto's worden geleverd vanuit Nederlandse dealers. Voor zowel de cliënt als voor ons is het van belang om een betrouwbare, perfecte (klassieke) auto af te leveren die geschikt is voor dagelijks gebruik of voor uw verzameling.Staat die ene auto waar u al zo lang naar op zoek bent niet in ons overzicht, neem toch contact met ons op, want wellicht weten wij haar te vinden.U kunt ons ook een opdracht geven om die ene speciale autovoor u te gaan zoeken in Europa of de USA.Wim Dorsman maakte in 1993 van zijn hobby zijn werk en legde zich aanvankelijk toe op de Citroen DS.

Vanaf 1996 is IDDS Technique een VOF en heeft Monique Willems zich gevoegd bij dit unieke bedrijf. Inmiddels behoren dus ook andere merken tot het gamma.Wij horen regelmatig mensen verzuchten: "Zo,n auto heb ik nou altijd al willen hebben." Wat TDO betreft hoeft dat niet bij een illusie te blijven.. TDO werkt in opdracht, import op bestelling en wij ruilen geen auto's in. Bijvoorbeeld deze prachtige exemplaren:Citroën 2CV AZU 2cv 1963 -
Import op bestelling. IDDS Technique!

  
Citroen 2CV - 1954!


CITROËN 2 CV 6 - 1979

4.500 km, état proche du neuf, restauration totale, moteur, châssis, freins, pneus, capote, sellerie, C.T
CITROËN - 2 CV AZA 2 - 1972 115.000km

1re main, mars 1972, contrôle technique OKTop  
Citroen 2CV AZU 6V FURGONETA - 1963


CITROËN - BX - 14 RE

Une des dernières Citroen présentées avec la fameuse suspension hydraulique, modèle 14 RE avec seulement 76500kms, modèle épuré dans un très bel état.CITROËN - BX - 1984

RARE A SAISIR BX 16 TRS 02/1984 36890 KM
DA/PACK/PM/RADIO ORIGINE
Révision mécanique compléte CT OK
Véhicule rare dans cet état.